Babagan awake dhewe

Kisah Kita

story
story1
story2

Kanthi luwih saka 20 taun keahlian poli plastik, kita duwe kawruh lan pengalaman sing ndadekake kita dadi pemasok tas plastik sing unggul ing industri.Kita usaha kanggo mesthekake yen tas poli lan produk tas plastik ora mung nyukupi kabutuhan nanging ngluwihi pangarepan sampeyan.Dezhou Dongyu Plastic & Packaging Co., Ltd. khusus ngasilake kabeh jinis tas kemasan plastik.Kanthi peralatan canggih lan klompok personel profesional lan teknis, iki minangka perusahaan modern sing nggabungake industri lan perdagangan.Perusahaan saiki duwe bengkel lan gudang standar kanthi area 2.000 meter persegi lan karyawan 50-100.Ana 20 mesin ndamu film plastik, luwih saka 30 mesin reeling terus-terusan, sealing lan mesin nglereni lan 10 mesin printing.Kapasitas produksi taunan tekan 4000 ton.We utamané gawé macem-macem specifications saka tas rompi, tas warata, tas rompi mbalek, tas warata mbalek, nangani tas, tas roti, 20% diskon tas sampah, tas sampah pet, taplak meja nganggo, tas ziplock, film gulungan, etc. kanggo produk yaiku Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa lan Afrika.

Slogan / visi / layanan purna jual

Slogan perusahaan kita yaiku: "Integritas minangka dhasar, kualitas pisanan". Perusahaan kita wis nggawe sistem pelacakan kualitas produk karyawan sing apik. Personel khusus bakal mriksa kualitas produk. Kabeh produk substandard dianggep minangka produk sampah. Yen ana produk substandard sing ditemokake sawise panuku nampa barang kasebut. Kita duwe layanan sawise adol. kanggo rembugan lan mutusake masalah. Saben sampeyan nampa barang sajrone 30 dina, kita bakal nindakake kunjungan maneh. Iki bakal nggawe owah-owahan sing luwih apik kanggo pesenan sabanjure.

Visi perusahaan kita yaiku kanggo nglayani saben pelanggan kanthi apik lan entuk pangenalan pelanggan kanthi kualitas lan integritas.Saka pelanggan dadi kanca sing luwih apik.
Babagan layanan sawise-sales.Sawise sampeyan ngetokake bukti sing bisa dipercaya.Kita bakal rembugan ganti rugi sanalika bisa.Ora ngrusak kapentingan sampeyan.Lan kanggo ngrekam lan ngrembug.Kanggo nyegah masalah kualitas produk bola-bali.

Muga-muga sampeyan menehi kesempatan.

Kita bakal nggunakake tumindak praktis kanggo ngandhani yen kita pancen bener kanggo milih.