page-banner

produk

Kantong Plastik HDPE Poli Plastik Bening Kantong Segel Panas sing Bisa Digunakake maneh

katrangan singkat:

Ukuran : 28 x 43cm

Ketebalan: 12 mic

Kemasan: 500 pcs/roll, 4 rolls/box

Nampa ukuran lan kemasan sing disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan klien.


Detail Produk

Tag produk

  • Rolls sing perforated kanggo nggunakake gampang
  • Kualitas dhuwur & nilai sing apik
  • Njaga kesegaran woh-wohan lan sayuran
  • Populer karo operasi ritel sing mbutuhake kemasan fungsional






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita