page-banner

Hubungi kita

Hubungi kita

Dezhou Dongyu Plastic Packaging Co., Ltd.

KONTAK KAMI

Klompok teknik profesional kita bakal siyap ngladeni sampeyan kanggo konsultasi lan umpan balik.Kita uga bisa menehi conto gratis kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Upaya paling apik bakal ditindakake kanggo menehi layanan lan barang sing cocog.

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Alamat: North of Road 350 meter ing sisih kulon Stasiun Bus Lingkar Luar Barat, Kutha Yucheng, Kutha Dezhou, Provinsi Shandong, China

Telpon: 0531-86957756

Telpon: +86 18765878239

Fax: 0531-86957756

Whatsapp: 18765878239

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?