page-banner

produk

Mliky Cetak Kustom / Tas Rompi Putih / Tas Kaos / Tas Belanja Plastik LDPE / Tas Belanja Supermarket

katrangan singkat:

Ukuran : 22+(5+5)x35cm

Ketebalan: 13 mikron

Kemasan: 50 pcs/pack, 200pack/bundel, 4 bundle/pack

Ora Ana Cetakan, Polos Ireng, Kuat, Polietilen Kapadhetan Dhuwur (HDPE)

Nampa ukuran lan kemasan sing disesuaikan!


Detail Produk

Tag produk

  • Dhuwur Kapadhetan Poly Ethylene karo Oxo-Biodegradable Aditif
  • Ramah lingkungan
  • Plastik Tugas Berat
  • Tas Ireng Kualitas Superior
  • Rada Cilik saka tas ukuran sembako biasa






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita