page-banner

produk

Custom Trash Bag Heavy Duty Biodegradable Garbage Bag Sampah Packaging Bag Rega Pabrik

katrangan singkat:

Custom Trash Bag Heavy Duty Biodegradable Garbage Bag Sampah Packaging Bag Rega Pabrik

Jeneng produk: kantong sampah warna perforated

Spesifikasi: 80*100 cm

Bahan: HDPE

Werna: biru, ijo, abang, ungu, kuning, ireng lsp

Aplikasi: bisa digunakake kanggo kulawarga, restoran, hotel,


Detail Produk

Tag produk

  • Polyethylene Kapadhetan Dhuwur
  • Ramah lingkungan
  • Plastik Tugas Berat
  • Tas Ireng Kualitas Superior






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita