page-banner

produk

Pabrik Good Quality Heavy Duty Bin Liner Sampah Tas Trash Bag

katrangan singkat:

  • Jembar ngisor: 457mm
  • Jembar ndhuwur: 724mm
  • Dhuwur: 838 mm
  • Ketebalan 23 mikron
  • Werna: ireng
  • Tahan luh lan tusukan


Detail Produk

Tag produk

Tas tong sampah ireng tugas medium iki ngemot nganti 70 liter sampah umum lan reresik kantor.Nampilake dawa sing luwih cendhek sing cocog kanggo tong sampah lan kamar sing luwih cilik, tas tong sampah iki kasedhiya ing bungkus 200 lan nawakake pembuangan sampah sing dipercaya.Tas iki digawe saka 100% polythene daur ulang.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita