page-banner

Pitakonan

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Pira wektu efektif saben kutipan?

3 dina

2. Apa bagean saka specifications produk aku bisa ngganti?

Dawa, jembaré, kekandelan utawa bobot, cara kemasan, pola cetak, jumlah warna pola.

3. Apa sampeyan bisa mbantu kula ngrancang pola?

Sawise nggawe pesenan, kita bisa ngrancang pola kanthi gratis miturut ide lan inspirasi sampeyan.

4. Apa sampeyan bisa nindakake tes?

Produk bisa diuji miturut syarat sampeyan.Agen tes bisa dipilih miturut syarat sampeyan.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?