page-banner

produk

HDPE/LDPE Biodegradable Heavy Duty Kompos Pati Jagung Sampah Kantong Plastik Kantong Sampah, Kantong Sampah Dapur

katrangan singkat:

Ukuran: 56 x 69 cm

Ketebalan: Ungu

Aroma: lavender

Bahan: Tradisional (HDPE)

Packing: 30 bags per roll

Ukuran lan packing khusus!


Detail Produk

Tag produk

Liner kaleng HDPE minangka zat sing kuat, ramping, sing ora tembus ing kesan.Materi iki nduweni kekuatan tarik sing paling apik nanging bisa ditusuk kanthi barang sudut luwih gampang tinimbang bahan liyane sing padha.Iku sampurna kanggo nggunakake ing wilayah ngendi sudhut cetha ora muter bagean gedhe saka sampah menyang tong sampah.Ukuran sing luwih cilik cocog kanggo panggunaan kantor.Kantong sampah kanthi ukuran sing luwih gedhe, sing nambah kapadhetan dibandhingake karo ukuran sing luwih cilik, apik banget kanggo muatan sing luwih gedhe sing ora mbutuhake barang sing cetha.Liner HDPE sing ana ing saham kita disegel lintang kanggo keamanan ekstra lan ana ing gulungan tanpa inti sing ngirit ruang.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita