page-banner

produk

Digawe ing China Kantong Plastik Biodegradable kanggo Sampah, Trash Bags Biodegradable

katrangan singkat:

Ukuran: 76 x 92 cm

Ketebalan: Green

Bahan: Tradisional (HDPE/LDPE)

Packing: 25 bags per roll

Ukuran lan packing khusus!


Detail Produk

Tag produk

Liner kaleng HDPE minangka zat sing kuat, ramping, sing ora tembus ing kesan.Materi iki nduweni kekuatan tarik sing paling apik nanging bisa ditusuk kanthi barang sudut luwih gampang tinimbang bahan liyane sing padha.Iku sampurna kanggo nggunakake ing wilayah ngendi sudhut cetha ora muter bagean gedhe saka sampah menyang tong sampah.Ukuran sing luwih cilik cocog kanggo panggunaan kantor.Kantong sampah kanthi ukuran sing luwih gedhe, sing nambah kapadhetan dibandhingake karo ukuran sing luwih cilik, apik banget kanggo muatan sing luwih gedhe sing ora mbutuhake barang sing cetha.Liner HDPE sing ana ing saham kita disegel lintang kanggo keamanan ekstra lan ana ing gulungan tanpa inti sing ngirit ruang.

 

Kantong sampah LDP asring luwih kenthel tinimbang HDPE lan menehi kekuatan tarik sing apik.LLDPE nawakake imperious puncture sing luwih apik yen dibandhingake karo HDPE.Poli iki uga nduweni rasa sing luwih alus tinimbang HDPE.LLDPE becik kanggo tong sampah cilik lan tas tugas abot sing apik kanggo aplikasi sing luwih ketat kayata tas sampah pekarangan lan sampah industri utawa organisasi.Materi iki uga minangka sarana sing larang regane kanggo tong sampah sing luwih gedhe kanthi sampah sing ujunge landhep nanging ora bobote.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita