page-banner

kabar

Carane tuku tas plastik

Kanthong plastiknggawa penak kanggo urip kita.Iki digunakake ing kemasan panganan, kemasan ekspres lan kemasan produk.Kita duwe kesalahan tartamtu ing tuku, fokus ing ngisor iki kanggo tuku tas kemasan plastik kudu menehi perhatian marang apa sing penting, kepiye milih kualitas perlindungan lingkungan sing paling apik saka tas kemasan.

 

1,tas plastikora bisa dicampur, kemasan barang sing beda kudu tuku kantong plastik sing cocog.Kayata tas kemasan panganan diprodhuksi khusus kanggo kemasan panganan, bahan mentah, teknologi lan syarat keamanan lingkungan liyane luwih dhuwur;Lan kimia, sandhangan, kosmetik lan tas plastik liyane amarga perlu kanggo pangolahan Manufaktur beda bakal beda, lan tas plastik iki ora bisa digunakake kanggo Pack pangan, digunakake bakal nimbulaké karusakan kanggo kesehatan manungsa.

 

2, nalika tukutas plastik, akeh wong cenderung milih sing kandel lan kuwat, nanging nyatane, sing luwih kenthel, luwih kuwat, luwih apik.Negara kasebut nduweni standar sing ketat kanggo tas kemasan plastik, utamane kanggo kantong plastik kemasan panganan, kita kudu milih pabrikan biasa, ana produk sing dideleng dening departemen sing relevan.Sampeyan kudu menehi tandha tembung "panganan khusus" utawa "Tandha QS" nganggo kantong plastik panganan.Kajaba iku, cahya bisa ndeleng apa plastik resik.Kantong plastik sing berkualitas resik banget, ora ana impurities, lan kantong plastik sing ora lengkap bakal weruh bintik-bintik sing reged, impurities.

Custom Food Packaging Biodegradable Certified Compostable Plastic Bags for Shopping

3, akeh wong cenderung milih kemasan plastik sing apik miturut tampilan lan warna, nanging nyatane, iki ora ilmiah.Sanadyan ana macem-macem jinis tas kemasan plastik, nanging kita kudu ati-ati nalika milih, yen digunakake kanggo kemasan plastik panganan, mung saka werna, kita kudu milih werna sing prasaja, supaya paling ora nambah.


Wektu kirim: Apr-20-2022