page-banner

kabar

Cara milih tas sampah

Kanthi paningkatan kualitas urip, jumlah lan jinis sampah rumah tangga uga saya tambah, wiwit saka tisu toilet nganti turahan panganan.

Kantong sampahiku salah siji saka item penting ing saben kulawarga, lan kualitas miskin saka tas sampah ing kertas jamban biasa lan kulit woh, nanging yen ngadhepi karo leftovers lan sawetara bab karo sup lan banyu bakal nesu banget.

Ana macem-macem jinis kantong sampah ing pasar, mula kepiye carane milih ing dina kerja?Dadi, kepiye sampeyan mbedakake antarane kantong sampah lan sing ala?

Kaping pisanan, kantong sampah sing luwih murah umume nggunakake plastik daur ulang utawa barang bekas.Iki jeniskanthong sampahdhewe wis mambu plastik abot lan formaldehida lan bahan kimia mbebayani liyane, lan akeh tas uwuh inferior iki duwe partikel utawa titik kasebar ing tas plastik, kang gampang banget kanggo mbedakake.Kantong sampah sing berkualitas tembus lan ora bisa dipecah.

Dina iki kualitas apik bangetkanthong sampah, pisanan kabeh ing materi, nggunakake materi anyar PE materi, aman lan sehat, ora ambu ora enak ciri, lan ditambah dening suhu pancet tas teknologi awak awet, prewangan pasukan kuwat, ora gampang kanggo ngrusak.

business-garbage-pickup_副本

Kapindho, kanggo kemampuan anti banyu, ana akeh barang ing sampah rumah tangga yaiku sup lan banyu.Yen kantong sampah gampang bocor, ora mung njijiki nalika dibuwang, nanging uga repot banget kanggo njupuk.

 

Kantong sampah iki nggunakake proses blow film majemuk, nduweni kemampuan tahan tusukan sing apik banget, sanajan ngemot 20 kilogram durian uga ora bakal rusak.

 

Ing wektu sing padha, iku angel banget, sanajan galur ora gampang rusak.

 

Breaking titik jinis nggedhekake bukaan, kanggo ngatasi gampang kanggo luh isin.

 


Wektu kirim: Apr-25-2022