page-banner

kabar

Kantong Plastik dadi 'kantong penak' kanggo sampling sing luwih efisien

Kanggo sampling rumah tangga, staf medis kudu nggawa sanitizer tangan, swab tenggorokan, tabung koleksi, mediskanthong sampahlan item liyane karo wong-wong mau.Kepiye carane yen rong tangan ora cukup?Kanggo nambah efisiensi sampling kluwarga, anggota tim sampling asam nukleat Rumah Sakit Kota Jinjiang nggawe cara kerja, refit.tas plastikmenyang "tas trep" kanggo sampling ngarep, kang bisa nyabrang ing awak kanggo free tangan lan nyedhiyani penak gedhe kanggo completion efisien sampling asam nukleat.

0

Saiki, Jinjiang wis nindakake wolung putaran tes asam nukleat kanggo kabeh staf, utamane kanggo wong tuwa, wong cacat, wanita ngandhut lan kelompok liyane kanthi gerakan sing winates.Jinjiang uga wis ngatur tim sampling kanggo nindakake testing asam nukleat ing ngarep, mbukak munggah "mil pungkasan" layanan heart-warming manungsa."Ora kaya sampling asam nukleat khusus situs, kita kudu pindhah saka dalan menyang dalan, omah menyang omah."Tim sampling asam nukleat rumah sakit kutha Jinjiang sing tanggung jawab marang wartawan yen nalika koleksi asam nukleat rumah tangga, staf medis uga kudu nggawa koleksi swab katun, tabung uji sampel, tas kode kotak, medis.kanthong sampahlan bahan liyane.

 

Kanggo ngurangi beban, tim mboko sithik nemokake cara ing karya, kuning gedhe biasanipuntas plastik, diowahi dadi sampling door-to-door "tas sing trep", bisa bebas saka nggawa tong sampah medis, kothak transportasi standar lan macem-macem kothak kemasan."Kanthi tas sampling njero ruangan portabel ing mburi awak, tangan sampler bisa dibebasake kanthi lancar lan karya mindhai, ngumpulake lan nampa conto bisa rampung kanthi cepet."Wong sing tanggung jawab ujar manawa miturut syarat profesional kanthi ketat ngetrapake operasi sampling standar, panggunaan tas sampling njero ruangan portabel luwih nambah efisiensi sampling, nyuda wektu nunggu obyek njero ruangan, nyuda risiko infeksi silang, lan nggampangake operasi sampling. anggota tim sampling.

 


Wektu kirim: Apr-06-2022