page-banner

kabar

Apa gunane tas plastik

Saiki panganan bakal duwetas kemasan, dina iki ayo padha ngerti efek saka tas kemasan pangan

1. Pangopènan fisik.Panganan sing disimpen ing tas kemasan kudu nyegah kneading, hit, sensasi, beda suhu lan fenomena liyane.

Thank You Plastic Bag

2. Njaga cangkang.Cangkang bisa misahake panganan saka oksigen, uap banyu, noda, lan liya-liyane, lan anti-bocor uga minangka unsur perencanaan kemasan.Sawetara paket ngemot desiccant utawa deoxidizer kanggo nambah umur beting.Vacuuming utawa vacuuming udhara metu saka tas uga cara utama kanggo Pack pangan.Njaga pangan resik, seger lan lengkap sak umur beting punika fungsi utami tas packaging.

 

3. Encapsulate utawa sijine menyang paket padha.Ngempalaken barang-barang cilik saka jinis sing padha dadi siji paket minangka cara sing apik kanggo ngirit volume.Obyek bubuk lan granular kudu dibungkus.

 

4. Nerangake pesen.Packaging lan labeling ngandhani wong carane paket utawa panganan digunakake, diangkut, kelingan utawa ditangani.

 

5. Pemasaran.Label kothak asring digunakake ing marketing kanggo nyengkuyung para panuku potensial kanggo tuku produk.Perencanaan kemasan wis dadi fenomena sing ora penting lan owah-owahan sajrone pirang-pirang dekade.Komunikasi pemasaran lan perencanaan grafis ditrapake kanggo kemasan lan (kanggo sawetara alasan) sorotan acara dodolan.

 

6. Keamanan.Kemasan bisa nduwe peran penting kanggo nyuda risiko keamanan transportasi.Kemasan uga nyegah panganan menyang produk liyane.Kemasan panganan uga nyuda kemungkinan panganan dicolong.Sawetara paket pangan kuwat banget lan duwe label keamanan, efek kanggo nglindhungi kapentingan bisnis saka mundhut.Ingtas kemasanbisa duwe logo laser, werna khusus, otentikasi SMS lan label liyane.Kajaba iku, pengecer nyoba nyegah nyolong kanthi nyelehake label pemantauan elektronik ing paket panganan, sing bisa digawa menyang outlet toko kanggo demagnetisasi.

produce flat bag

7. Trep.Kemasan bisa uga duwe fitur sing bisa nggampangake nambah, mbukak, mbongkar, numpuk, tampilan, adol, mbukak, ngemas ulang, aplikasi lan nggunakake maneh.

 


Wektu kirim: Mei-06-2022