page-banner

kabar

Apa proses packing tas kustomisasi

Tas iku nang endi wae ing gesang kita, milih gaya saka jinis tas: saiki jinis tas digunakake ing pasar umume supermarket sing diaranitas rompitas blanja, jinis tas iki dijenengi amarga tas loro ends saka Strip kaya rompi.Ana sing digunakake kanggo ngemas panganan sing diarani tas pangan, sarapan roti kukus, roti kukus yaiku tas iki, lan tuku panganan ing wektu sing digunakake kanggo ngemas panganan;Kanthong woh digunakake kanggo nahan woh;Apa sing digunakake supermarket diaranitas blanja.Iki diarani kanthong banyu, sing biasane luwih gedhe;Banjur ana kantong sampah, umume ireng, rumah tangga, grosir ponsel uga seneng nyekel ponsel.

Apa proses packing tas kustomisasi?

1. Tuku bahan, blowing film, printing, cutting, packaging, pangiriman, mesthi, lan koleksi.

2.Packaging tassiklus manufaktur: biasane butuh 3 dina kanggo ngrancang lan nggawe piring, 5 dina kanggo nyebul film lan 18 dina kanggo nggawe tas, kira-kira butuh 4 dina kanggo nggawe produk, lan udakara 30 dina kanggo ngrampungake kabinet cilik.

3.3.Jumlah tas packaging: amarga film ndamu, Printing kanggo nyoba mesin, supaya metu saka tas bisa luwih saka jumlah pesenan bisa kurang, umume miturut laku nomer pembayaran.

 


Wektu kirim: Apr-13-2022