page-banner

Warta perusahaan

  • Arah transformasi perusahaan

    Kanthi polusi kantong plastik marang lingkungan lan segara, nanggapi kabijakan negara babagan kantong plastik.Perusahaan kita arep nindakake transformasi produk sajrone nem wulan utawa setahun.Kanthi sregep promosi produk tas plastik sing bisa rusak.Iku nyumbang 80% saka total pro ...
    Waca liyane