page-banner

Warta industri

  • Bahan mentah sing diimpor HDPE & LDPE menyang panyimpenan kanggo nyegah epidemi

    Kanggo nyegah panyegahan epidemi tas plastik lan produk plastik HDPE&LDPE liyane sing diekspor dening perusahaan kita, kita mesthekake yen produk plastik sing diekspor bebas saka organisme sing mbebayani.Perusahaan kita nindakake inspeksi lan karantina bahan mentah nalika mlebu fa ...
    Waca liyane
  • Louisville Coronavirus: Taplak meja nglarang ngganggu industri restoran

    Restoran Kentucky nyiapake kanggo mbukak maneh kamar panedhaan ing dina Jumuah kanthi kapasitas sing winates, mula jelas bakal kekurangan taplak meja lan serbet, pokok saka pengalaman panedhaan sing paling dhuwur.Persyaratan anyar negara kanggo restoran (sepertelon ...
    Waca liyane
  • Babagan 128th Canton Fair

    Sanajan ana ancaman lan permusuhan sing terus-terusan ngadhepi Amerika Serikat lan Australia, ekspor China saya maju lan mbantu ndandani rantai pasokan global sing rusak amarga koronavirus.Kasunyatan wis mbuktekake manawa ekspor China minangka menara pertumbuhan ekonomi sing kuat, kanthi penghasilan taunan ...
    Waca liyane