page-banner

produk

Tas Grosir Buah Plastik ing Roll Kanggo Tas Panyimpenan Panganan

katrangan singkat:

Tas Grosir Buah Plastik ing Roll Kanggo Tas Panyimpenan Panganan

Ukuran: 20x25cm/25x35cm/30x40cm/35x45cm

Bahan: HDPE

Dhukungan LOGO printing sing disesuaikan

Cocog kanggo pawon, ruang tamu.Uga bisa digunakake minangka tas take-out, tas jajanan roti, tas panyimpenan pangan, malah kanggo tas sampah cilik, Sampah / tas sampah, tas sampah pet


Detail Produk

Tag produk

  • Kantong produksi plastik LARGE BENING kanggo panggunaan Serbaguna
  • PENYIMPANAN PANGAN SERBAGUNA: Cocog kanggo cemilan, nedha awan, daging beku, pitik, iwak, woh-wohan, lan sayuran.Gampang kanggo Mbukak
  • ROLL TERUS kanthi desain perforasi sing gampang mbukak
  • FREEZER Amantass







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita