page-banner

produk

Tas Kaos Sembako Plastik – Putih Polos 12″ x 6″ x 21″

katrangan singkat:

  • Kantong plastik putih polos sing kokoh ukuran standar (1/6) ukuran 11,5 "W x 21" H (kalebu gagang), kanthi gusset 6,5"
  • Solusi sampurna kanggo toko kelontong lan panggunaan njupuk!
  • Saben tas .49 Mil nglukis!


Detail Produk

Tag produk

  • Garis sampah ing njero ruangan / tong sampah nganggo tas kasebut.
  • Bolongan ing sudhut ndhuwur dirancang kanggo nduwèni tas t-shirt.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita