page-banner

produk

Bungkus Plastik PE Cling Film kanggo Bungkus Woh lan Sayuran Seger

katrangan singkat:

PE FOOD CLING FILM

SPESIFIKASI : W/T/L : 50CM x 11MIC

PAPERCORE: 2"/300G

NW: 1,95G

GW: 2.25G

NAMPA DIMENSI KUSTOMIS!


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi: kulkas panganan, pengawetan panganan, pengawetan buah, kulkas kulkas, kemasan barang, kemasan listrik, bledug layar, lsp.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita