page-banner

produk

Singlet Bags Cilik Sedheng Gedhe EPI Degradable Warna Putih Kanggo Supermarket

katrangan singkat:

Ukuran

Cilik : 20+10x40cm

Ukuran medium : 25+12x50cm

Gedhe: 30+16x54cm

Paket utawa Kasus

2000 / Kasus, 1000 / Kasus, 500 / Kasus

Tas bio-degradable kanthi aditif bio-degradable 1-2%:

Aditif biodegradable kayata D2W, EP bakal dicampur karo bahan HDPE / LDPE kanggo nggawe tas.Sawise sawetara wektu, tas bakal rusak lan diowahi dadi bahan sing ramah lingkungan.

 

 


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi: Minangka kabutuhan pelanggan

Ketebalan: Disesuaikan, Min 7 mikron kanggo HDPE, 15 mikron kanggo LDPE.Max 200 mikron

Werna tas: Sembarang werna minangka selaras

Area Printing: Minangka syarat pelanggan







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita